Værdsætter Bitcoin: Faktorer angiver den kommende vækst

Statistikkerne fra forskellige kilder indikerer – Bitcoin er på randen af ​​langsigtet vækst.
De seneste data fra Glassnode afslører – der var næsten 2,6 millioner Bitcoins på tværs af digitale aktivbørser i sidste uge. Bitcoin-beløbet til en værdi af over 31 milliarder dollars er imidlertid lavere sammenlignet med sidste år (2,8 millioner BTC).

På trods af det faktum, kan nyheden se optimistisk ud, da Glassnode antyder, at færre Bitcoins er på udveksling, forekommer det lavere salgstryk

Indholdet følger sandsynligvis de historiske data, hvilket indikerer, at investorer flytter ud fra børser, når de føler sig sikre på særlige digitale aktiver. I mellemtiden øges strømmen til børserne, når aktiverne bliver mere risikable at holde.

I mellemtiden fortsætter Bitcoin med at teste $ 12.000-mærket, selvom det faldt lidt under $ 11.800 på tidspunktet for udgivelsen, ifølge CoinMarketCap . På trods af det faktum, at verdens største digitale aktiv overgår guld , med hvem den har en markant høj positiv korrelation siden slutningen af ​​juli. Bitcoinens pris steg kraftigt, mens guld fortsat kæmpede for at genvinde, efter at ædelmetallet led det største prisfald på syv år denne måned.

Den positive korrelation mellem Bitcoin og guld forbliver positiv, ifølge Skew, som angav, at begge aktiver behandles som et lager af værdi i tider med økonomisk usikkerhed.

Gråtoner ser lovende vækst

Derudover frigav det største cryptocurrency investeringsadministrationsselskab Grayscale rapporten i denne måned, der også viser den voksende afstand inden for mængden af ​​Bitcoins, som langtidsinvestorer besidder og forhandlere.

Desuden stiger antallet af indehaverenes Bitcoins konstant ifølge data fra Grayscale. Derudover mener det førende crypto-investeringsfirma, at væksten i indehavermønter betyder akkumulering, der betragtes som en bullish og lovende indikator for Bitcoin.

Efterspørgslen efter Bitcoin er relateret til den aktuelle økonomiske situation, anføres det i rapporten, da benchmarkkryptoen mere og mere betragtes som et værdibutik og en sikring mod inflation blandt institutionelle investorer:

Midt i en hidtil uset monetær og skattemæssig stimulans søger investorer efter måder at beskytte mod et stadigt voksende monetært udbud. På grund af Bitcoin’s unikke kvaliteter – såsom dets verificerbare knaphed og en forsyning, der ikke kan kontrolleres af en central myndighed, mener vi, at det kan udnyttes som et lager af værdi og som en måde at undslippe denne store monetære inflation.

Forhold mellem strøm og strøm

Knapheden i Bitcoin bliver en endnu mere kritisk faktor i Grayscales Bitcoin-værdianalyse. En anden metrics, som Gråtoner er afhængig af, Aktie til flow-forholdet, angiver også det fremtidige bull run for Bitcoin. Ifølge det skulle Bitcoin nå $ 100.000-mærket inden for 5 år og endda vokse yderligere i fremtiden.