Gråtoner: Bitcoin-prisen kommer til å øke igjen snart

Grayscale Investments har kunngjort at prisen på bitcoin potensielt kan eksplodere i løpet av de kommende månedene gitt hvor mye bitcoin som etterligner oppførselen i 2016.

Gråtoner: Forvent at Bitcoin Era skal bli mer bullish

I en fersk rapport skriver den institusjonelle kryptohandlingsplattformen:

Den nåværende bitcoin-markedstrukturen er parallell med begynnelsen av 2016 før [bitcoin] begynte sin historiske oksekjøring. Midt i en enestående monetær og finanspolitisk stimulans, søker investorer etter måter å beskytte mot et stadig voksende monetært tilbud. På grunn av bitcoin sine unike kvaliteter – som dets verifiserbare knapphet og en forsyning som ikke kan kontrolleres av en sentral myndighet – tror vi at den kan utnyttes som et lager av verdi og som en måte å unnslippe denne store monetære inflasjonen.

Når man ser på Grayscales ord, er det lett å anta at selskapet – som mange analytikere og handelsmenn i dag – ser på bitcoin som en potensiell “sikker havn”, eller noe som kan sikre ens formue mot tøffe økonomiske omstendigheter. For eksempel har USAs økonomi blitt hardt rammet de siste månedene gitt coronavirus-pandemi. Den amerikanske dollaren har også blitt svekket.

Dermed kan bitcoin potensielt gi folk tilgang til finansiell stabilitet som tradisjonell fiat-valuta ikke lenger kan, og Grayscale peker på flere faktorer i bitcoin som kan føre til at prisen øker ytterligere.

Men hvis det er sant, hvorfor faller da bitcoin fra sent? Valutaen har opplevd noe av en ulempe i den siste bølgen av lykke til. Eiendelen traff raskt 12 400 dollar-merket tidligere i uken, men dette så ikke ut til å vare lenge. Valutaen falt da så lavt som $ 11 500, noe som betyr at nesten 1000 dollar i prisen gikk tapt. I skrivende stund har valutaen satt seg inn i området 11 600 dollar.

På toppen av det ser det ut til at bitcoin’s bearish oppførsel gnir bort på andre toppmynter. Nylig ble Chainlink (LINK) bevist seg som en topp-altcoin etter å ha flyttet inn blant de fem beste og innhentet et markedskapital på omtrent 20 millioner dollar. Én enhet av LINK handlet for over $ 20, men på pressetidspunktet har eiendelens pris falt med hele 25 prosent, noe som betyr at den lider enda mer enn bitcoin.

Hvorfor alle de plutselige endringene? Var piggene bare for mye for raske? Trengte disse myntene mer tid på å forberede seg, og kunne vi potensielt se flere dråper før Grayscales spådommer går i oppfyllelse?

Noen midlertidige tilbakeslag?

Joe DiPasquale – administrerende direktør i kryptosikringsfondet Bit Bull Capital – antydet at alt dette kan være midlertidig, og at bitcoin er i ferd med å bli mer hausse enn noen kunne forvente. Han sier:

Bitcoin nylig prisaksjon tok virkelig fart fra $ 10.000-nivået, noe som indikerer markedets tillit i det store trekket i slutten av juli. Fremover kan vi forvente at markedet vil lene seg på støttesonen mellom $ 11.000 og $ 11.500 for å konsolidere og prøve et nytt trykk over $ 12.000.